God fortsättning....

Hoppas ni alla haft en skön och mysig jul!
Själv har jag haft en superdupermysig, lugn och harmonisk jul. Jag tar det fortfarande lugnt, laddar batterier och gör sådant som jag vill göra.  

Idag har jag haft en efterlängtad fotodag med "modell" ute i skogen. Jag blev så himla nöjd med bilderna! Den rosa himlen matchade "modellens" kläder så bra. Vill fota mer, mer, mer.....


Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


God Jul.....

Jag önskar er Alla en riktigt skön och GOD JUL!!!
Kram på ER!Bild: Jag

Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Oooops.....

.......ja, ibland kommer glorian lite på sné....Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en mysig lillejulafton!


Lussekatt.....

Nyligen hade http://swescrapbook.blogspot.com/ en utmaning om att skapa kring temat "saker som man gillar med julen". Här hos oss är lussekatter en stooooor favorit.ps. ser ni att s:en är formade som små lussekatter :-)

Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Julgrans-konflikt.....

Barnen och jag är inte riktigt överens vad gäller julgranens utsmyckning (mannen håller sig diskret utanför denna lilla mini-julgrans-konflikt). Jag hävdar starkt att julgranen ska vara full av dekorationer. Jag har sedan jag blev "vuxen" och fick ansvara över min egen julgran samlat på julgransdekorationer. Varje år har jag med stor omsorg köpt någon ny dekoration. Varje dekoration har blivit kärleksfullt utvald och tro mig när jag säger att varendaste en är såååå charmig och unik. Barnen tycker inte som jag.....igår tittade de ner i julgranslådan och båda utbrast samtidigt
-Mamma, vi kan inte hänga upp all denna skit du har i lådan. Vi vägrar göra detta i år också! Det är alldeles för mycket och granen kommer inte se klok ut!!!
-Va, vad säger ni, svarade jag. Vi har alltid hängt upp allt....allt som finns i lådan. Vi måste göra likadant i år också, och alla andra år framöver stammade jag lite panikartat.
-Nej, mamma! Vi vägrar! Det är faktiskt inte bara din gran.....

Efter detta följde en stunds "fajt" där jag hängde upp och barnen plockade ner. De var två mot en, så jag fick efter en stunds kämpande inse mig besegrad.

Dottern lade kärleksfullt och tröstande armen om mina axlar och förde mig sakta mot min värdefulla julgranslåda. Hon stack ner handen i lådan och tog upp en liten ängel.
-Mamma titta på denna ängel! Den var säkert jättefin för hundra år sedan när du var en liten flicka. Men nu saknar den en vinge och kolla, där finns bara en liten pärla kvar (av cirka 15) i klänningskanten.
-Mamma titta på den här fula snögubben i plåt. För det första saknar den både hatt, halsduk och näsa och för det andra är den så tung att den tynger ner hela grenen på granen.
-Och mamma, alla dessa kulor. Vi vill verkligen inte ha dem uppe!!!

Okej, när jag tittade lite närmre så var många av sakerna trasiga och kanske inte fullt så vackra som jag ville att de skulle vara. Men ändå.....det är ju liksom tradition att allt ska upp, pep jag.

Det hela slutade med en sansad och lugn demokratisk diskussion. Jag valde ut några av "mina" favoritdekorationer som barnen glatt hängde upp. Därefter hängde vi upp choklad inslaget i vackert foliepapper som vi tänker äta upp efterhand som vi blir sugna. De finns garanterat inte kvar till nästa års julgransutsmyckning.

Dessa vackra dekorationer vägrar jag dock att släppa. De kommer alltid att hänga i min gran! Här ger jag mig inte! Allt är inte förhandlingsbart!

Faktiskt blev granen ovanligt fin i år!!!!

Bilder: Jag

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Snögubbekram.....

En snögubbekram till Er alla!!!

Visst är han för söt, min lille snögubbe.Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Så mysigt med massor av snö!
Mannen skottar och sonen och jag busar runt i snön.

Ha en mysig lördagskväll!


Gamla metalldekorationer.....

Vecka 49 hade Swebloggen en utmaning om att vi skulle gräva och rota i våra lådor för att leta fram och använda våra gamla metalldekorationer. Detta lät som en supertrevlig utmaning, tyckte jag, och ville absolut hänga på och skapa en layout för att sedan ladda upp den på Swebloggen, http://swescrapbook.blogspot.com/ till vecka 49......Så vad hände då? Jo, tiden sprang iväg som vanligt och ville inte vänta på mig. Taskigt, eller hur?! Just nu är jag faktiskt lite sur på tiden så jag nonchalerar den. Jag bryr mig helt enkelt inte om den, utan jag gör som jag vill, när jag vill. Så häromdagen gjorde jag minsann min layout med gamla metalldekorationer. Jag gjorde den och det var kul att göra den, även om den inte blev gjord i rätt tid.

Min layout med en "gammal" metall-nyckelpiga-platta och en metall-blomma.
Tyvärr är bilden lite suddig!


Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra tisdagkväll!


Fluffiga moln.....

Den 5/12 visade en del av designteamet på http://swescrapbook.blogspot.com/ underbara scraplifts-tolkningar av Carinas härliga och coola layout. Jag hade också gjort en tolkning och laddat upp den på Swebloggen, men nu ser jag att den är borta och det är så klart jag själv som klantat till det på något vis. Orkar inte "klödda" med det, så jag laddar upp min tolkning här på min alldeles egna blogg i stället.

Kika gärna in på http://swescrapbook.blogspot.com/. Där finns fantastiskt mycket inspiration att hämta. Jag är så stolt att få vara en del av det kreativa teamet!!!!

Min galna layout med fluffiga moln...


Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse!

Ha en bra lördag!


Avslöjar en liten hemlis.....

Hinner inte uppdatera så ofta just nu. Så här i juletid är det mycket hemma och det är mycket på jobb. Jag lovar att det snart blir bättring med uppdateringarna....

Nu är det dags för mig att avslöja en liten rolig hemlighet och det är att jag har påbörjat ett litet, litet samarbete med världens bästa butik, Skaparlusten. Denna fantastiska och mysiga butik har tagit in mina akvarellmålningar och från och med nu går bl.a. mina prinsessor att köpa även där. Mina illustrationer fick t.o.m. vara en del av Skaparlustens julskyltning och det är jag väldigt glad och stolt över.

Mina illustrationer i Skaparlustens julfönster


Massor av pysselgodsaker! Ser ni dem....mina illstrationer i mitten ungefär :-)


Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra onsdag!


Liten prinsessballerina.....

Mitt i all stress vad gäller julförberedelser och arbete i slutet av terminen,  sätter jag mig ner och målar en liten prinsessballerina..........ahhh, då mår jag fint.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra torsdagkväll!


RSS 2.0