Veckans skiss.....

Gå in på http://swescrapbook.blogspot.com/ och kika på veckans skiss. Den är superinspirerande!
Min "wrestling-layout" är skapad utifrån denna skiss.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra måndag!


Jul-layout.....

Hos http://swescrapbook.blogspot.com/ är temat idag "juletider" och jag har skapat en layout till detta tema.
En av höjdpunkterna på julafton är när alla är samlade och sitter tillsammans framför tv:n, äter julgotter, myser och ser på Kalle Ankas jul.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra söndag!


Julstämning.....

Var på Victoriateatern igår med världens bästa och sötaste kolleger. Det var verkligen en hellyckad och trevlig kväll. Tack söta ni!!!!
Trots att det blev sent igår, var jag ändå uppe och igång tidigt imorse. Detta som jag tänker skriva nu låter säkert helknäppt.......men jag tycker att det är "tråkigt" att sova (slöseri med tid liksom). Självklart vet jag att det är livsviktigt med sömn. Jag har ett stort sömnbehov och jag försöker så mycket som möjligt att tillgodose detta behov, men jag hade gärna gjort annat istället. Har ju så mycket som jag vill hinna göra och jag älskar inte att sova. Lät detta konstigt?????  

Idag har jag redan hunnit med en massa ärenden, städning och fönsterputsning. Julskivan spelas på repeat och snart ska adventsljustakarna och julstjärnorna sättas upp. Gillar verkligen den här julförberedelse-tiden och jag är full av julstämning.    

 
En liten tjuvkik på ett av mina egentillverkade julkort.

Ha en bra lördag!


Veckans skiss.....

Jag har skapat till veckans skiss hos http://swescrapbook.blogspot.com/
Layouten handlar om sonens favoritlåtar. Ett tema som är värt att scrappa om!


Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Då var det måndag igen, vilket innebär nya friska tag. Sitter här och sorterar bland mina att-göra-listor och konstaterar att även denna vecka blir fullbokad av diverse projekt och uppdrag.
Vi har haft kalas hela helgen, både lördag och söndag. Mysigt att träffa alla nära och kära, men jag har inte hunnit med att skapa så mycket och jag måste erkänna att det verkligen rycker i skaparnerven.

Ha en bra måndag!


Till min bästa vän.....

En tavla till min allra finaste, bästa och käraste vän "J".
Tack för att du finns i mitt liv och för att du är just du......Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Loppisfynd....

En av mina nya fina vaser som jag fyndade i lördags på loppis för bara fem kronor.
Jag målade lite granris med vit akrylfärg. Tyckte att det blev så juligt och fint!Bild: jag

Ha en bra måndag!


Jag har fyndat.....

Jag hade en riktigt mysig lördag igår. Dagen fylldes med en massa kul-att-göra-saker. Bland annat gjorde jag och min lilla mamma ett loppisbesök. Gissa om jag fyndade!!!!
Det blev tre vackra små glasvaser och dessa fina kakformar i plåt.Igår (och idag) var jag fylld av julstämning och skaparlust. Jag ville skapa något "juligt", så jag tog fram borren och borrade två små hål i varje form, hängde i några pärlor och vips så hade jag tillverkat fina julgransdekorationer.

Jag är verkligen glad över mina fynd och, som ni ser, fick jag massor med formar med mig hem. Bara för att jag tänkte att detta är perfekt julpyssel för mina elever!

Ha en bra söndag!


Tiden vänta.....

Oj, oj, oj....Tiden rusar iväg och jag hinner inte med. Jag flänger efter med stora, snabba steg och med andan i halsen.....Tiden vänta, ha inte så bråttom ropar jag. Men den lyssnar inte!!!

Nu är det i alla fall lördag :-) och då kan vi ju vila upp oss och återhämta nya krafter. Ja, så bra!!!
Mannen har "öppet hus" på sin skola, sonen sover över med kompis och dottern är upptagen med annat, så jag har en hel del egentid idag. Så idag blir det pytte, pytte lite städ och tvätt, lite, lite planering för vårt rymden-tema i skolan och massor, massor med pyssel och myseri. Tror det blir målat någon prinsessa samt julkortstillverkning. Hoppas även på att hinna med lite fotografering och scrapbooking. Vi får se vad det blir. Trots stress, dåligt med tid, så känner jag att jag har massor med energi!!! Det blir en toppendag idag, det känner jag på mig....

För ett tag sedan pysslade jag ihop denna tändsticksask och bokmärke.
"En god bok är som en god vän, vald med omsorg"


Ha en mysig lördag!


Tiden en bristvara.....

Tyvärr hinner jag inte skapa och fotografera så mycket som jag egentligen vill. Tiden är verkligen en bristvara hos mig. När man väl är ledig så är det så himla mycket annat som MÅSTE göras. Tror nog att jag behöver bli bättre på att skilja på begreppen måste och bör. Jag ska börja med att ställa mig frågan vad måste göras och vad bör göras.

Jag har i alla fall hunnit med att scrappa ytterligare en layout till http://swescrapbook.blogspot.com/ 
Denna gång blev det till veckans skiss.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse!

Ha en bra tisdag!


Måndag igen....

Då var det måndag. En ny vecka med nya möjligheter....spännande!!!

Visar en lo som jag gjort till kombinationsutmaningen v. 44 hos http://swescrapbook.blogspot.com/
Utmaningen gick ut på att använda sprayfärg, pappersremsor/paperfrills och akryldroppar. Älskar mina sprayfärger!Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse!

Ha en bra måndag!


Halloweenfesten...

Halloweenfesten igår var riktigt rolig och läskig med god mat och härligt sällskap. Stort tack till er alla!!!

Jag måste ju berätta att vi alla var förväntansfulla och på helspänn, eftersom vi visste (från tidigare års halloweenerfarenheter) att de skulle överraska och skrämma oss på något vis när vi kom fram till festen.

Vi gick försiktigt på deras uppfart samtidigt som vi spanade på alla håll och kanter för att se om de lurpassade bakom någon buske eller sten. Plötsligt blir vi attackerade uppifrån av vattenballonger (de landade inte på oss, utan sidan om...men ändå). Vi är fullt koncentrerade på att rädda oss undan ifrån vattenballongsattacken, när deras garageport plötsligt åker upp med världens skräll. Där står B i strålkastarljus med mask och brummande motorsåg (utklädd till en karaktär i motorsågsmassakern). Det låter kanske inte så farligt, men han såg verkligen läskig ut med den där masken. Gissa om jag skrek, dock med skräckblandad förtjusning för det var riktigt roligt och påhittigt.

Värdparet hade verkligen ansträngt sig med att skapa läskig stämning och det fanns spindlar, spindelnät och självlysande larver överallt samt läskig spökmusik. Dessutom hade alla klätt ut sig, den ena läskigare än den andra. Själv hade jag röda horn och treudd. Dock tror jag inte att jag skrämde så många......

Jag bjuder på några halloweenfoton från gårdagen, om ni vågar..............


Jag försöker se lite läskig ut, men lyckas inte så bra....


Hon ser läskig ut, men jag lovar att det är världens snällaste häxa!


Häxan tänker....


Profilbild....hihi...(jag har fått tillstånd till att ladda upp den)


Dracula går till attack....


Enligt mig var B helt klart läskigast med sin mask. Som ung såg jag motorsågsmassakern och blev livrädd.


Den goda chokladtårtan med spindel och spindelnät


Bilder: Jag

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse!!!

Ha en mysig söndag!


RSS 2.0