Till min käre make.....

Har gjort en liten serieremsa (heter det så????) som jag vill tillägna min käre make :-)
Ni som verkligen känner oss/maken, måste hålla med om att den är klockren!!!!Om det är svårt att läsa (fattar inte hur jag gör för att få in större o tydligare bild) förtydligar jag här:
Ruta 1: Åååå nej, nu snöar det igen! Jag är så trött på den jäkla snön.
Ruta 2: Jiipiiieeee.................love it.


Serie: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


boksidekonst.....

ja, konst o konst. Vi kallar det boksidepyssleri istället!


ett litet porträtt


en liten giraff


Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra söndag!


Slut på akvarellpapper.....

Ja, men skulle kunna tro att jag har slut på akvarellpapper, men så är inte fallet....
Jag fick bara ett pysselinfall och en konstig pysselidé....om att riva ut en boksida och "måla" på den. Jag är nog inte den första som gjort så.............eller


Jag säger välkommen till min "nya" lilla ängel


Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Helt plötsligt.....

Nu helt plötsligt förstår jag alla de konstiga regler som mina föräldrar hade när jag var ung. Att städa rummet, att plocka upp alla blöta handdukar efter mig, att lägga smutstvätten i tvättkorgen, att komma hem i rimlig tid fast det var fredag eller lördag......................

Jag är väldigt tacksam över att jag själv har en tonårsdotter som är lååååångt mycket mer ansvarsfull och klokare än vad jag var som ung.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Familjelycka.....

Kärleken i en familj gör livet underbart!
Vetskapen om att det alltid finns någon som bryr sig, är den finaste gåvan som finns.

"citat - okänd"Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


wrestlingpose......

Ytterligare en illustration i tusch.
Har gjort ett försök att måla av sonen när han intar en wrestlingpose......???Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Ont.....

Sabla (förlåt) värk......har ont!!!
Är hemma och vilar och tar det lugnt.

Dessa layouter har blivit visade på swebloggen för ett tag sedan. Den översta var till en utmaning där man skulle använda motivstämplar. Som ni ser har jag använt en "snöflinga", som för tillfället har åkt låååååångt ner i lådan. Är så trött på allt som har med snö att göra!!!! Det är inte kul längre!!!
Den nedersta layouten är gjord till en scrapliftutmaning (om jag inte minns fel). Visst är det en cool vägg!!!

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Just another cupcake.....Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


cupcake.....

you are my cupcake.....bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


En liten prinsessa.....

....en söt liten prinsessa.
Layouten gjorde jag för ett tag sedan till http://swescrapbook.blogspot.com/ måndagsskiss.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


En massa hjärtan......

.....och kärlek på alla hjärtansdag...


Bilder:Jag
Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Piggelin idag......

Var helt slut när jag kom hem från jobb igår, efter en riktigt tuff och intensiv vecka. Hade frossa och ont i hela kroppen. Gick och lade mig 19,00 (hur kul är det en fredagkväll) och sov till 7,30. För att vara mig är det vääääldigt många sovtimmar. I alla fall så vaknade jag upp som en piggelin i morse och tänkte att idag hade det varit jätteroligt att få åka och shoppa till bara mig :-). Så idag har det blivit SHOPPING, SHOPPING, SHOPPING och fika med systern och hennes lilla familj. Jättemysigt!!!!  Jag har dock under dagen även hunnit med att analysera mig själv och senaste tidens shoppingbeteende och kommit fram till att det nog är dags lägga in shoppingbromsen. På sista tiden har det blivit lite väl mycket. Jag har nu bestämt mig för att det inte blir fler klädinköp förrän tills våren, och det gäller från och med NU!


På tal om något helt annat så
 visar jag här upp en layout som är gjord till en skissutmaning hos http://swescrapbook.blogspot.com/Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en mysig lördagskväll!


Lilla M.......

Det är hur roligt som helst att måla porträtt! Jag kan ju aldrig göra något med måtta, så nu är det bara porträttmålning med tusch som gäller. Man måste ju träna, träna, träna..... Så jag varnar för att det kan bli många sådana uppladdningar framöver. Ska dock försöka variera det med andra inlägg :-)

Objektet på nedanstående illustration är lilla M, min kompis söta, underbara lilla tjej. Det är en bestämd ung dam som alltid har glimten i ögat <3. Att rita och måla glasögon är inte helt enkelt, men till slut blev jag ganska nöjd ändå.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Mosters lilla hjärtegryn.....

Har gjort ytterligare en liten tuschteckning. Lilla L med sin älskade Pingu.
Hon är dock sötare i verkligheten :-)


Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Tuschteckning.....

Jag har målat ett porträtt i tusch. Det är mitt allra första porträtt....någonsin, och jag känner mig lite modig som laddar upp den här på bloggen. Det är min vackra, fina, söta dotter som jag försökt måla av. Är lite nöjd med posen i alla fall..............Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Insnöad....

Är sååååååå trött på den här snön som bara vräker ner och blåser runt!!!!
Idag är jag och hela mitt lilla arbetslag insnöade. Helt omöjligt att ta sig fram till lilla fina skolan.
Hoppas verkligen inte att det håller i sig, utan att vi kan ta oss till jobbet imorgon!

Dottern är också hemma från gymnasieskolan idag för bussarna går så klart inte heller och även mannens skola är inställd på grund av snökaoset. Lille sonen däremot går i skolan i byn så han, den stackaren (enligt honom själv), fick så snällt pulsa iväg i morse. Det var ju sååååå orättvist!!!!!

Nåväl, jag har att hitta på här hemma. Planerar lite för kommande teman...

Här är några layouter som jag gjorde för SWEbloggen för ett tag sedan. Den översta var till en skissutmaning och den nedersta var till en scraplift.
RSS 2.0