Feel free.....

En layout som jag skapat till dagens kombinationsutmaning på http://swescrapbook.blogspot.com/
Utmaningen går ut på att använda minirosor, cirklar och något guldfärgat.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Kalas och dagens-lista.....

Oj, vad det har varit dåligt med uppdateringar här på bloggen den senaste tiden. Det har varken funnits ork eller tid. Ska försöka bättra mig på detta!
Idag är det lördag....tjoho!!! Ikväll blir det kalas för mannen som fyllt 45 år. Hoppas gästerna kan komma trots snön. Det ska bjudas på god stek och mintchokladfromage till efterrätt. MUMS!!!


Den här dagens-listan har jag lånat från http://ellisonscrap.blogspot.com/ och den gäller för gårdagen, fredag. Ganska rolig att fylla i faktiskt!

Dagens frukost: En "frökus-bulle" med skinka och ett glas vatten (usch, vad det lät tråkigt).
Dagens insats:  Min choklad....jag delade med mig till en sugen son och dotter.
Dagens utflykt: Alla ärenden jag och dottern gjorde på eftermiddagen/kvällen i snökaoset.
Dagens risktagande: Morgonens dusch, trots att varmvattnet var i princip slut. Detta pga slarv med pelletspåfyllnaden kvällen innan. Grrrrr... 
Dagens lättnad: När jag vaknade i morse och tänkte.........jaaaa, det är fredag!!!!
Dagens lunch: Pastasallad och vatten.
Dagens ingengörsjobb: Alltså, jag är fruktansvärt oteknisk....
Dagens mellis: En apelsin och liten, liten, liten bit choklad......hrmmm
Dagens tålamod: Jag arbetar som lärare.......mitt tålamod är enormt :-)
Dagens onyttiga: apelsinen.......eller jag menar chokladen :-)
Dagens fina: Fredagsmys med familjen.
Dagens middag: Kyckling i currysås.
Dagens tv: Vi hyrde en film....och jag somnade efter 5 minuter.
Dagens skratt: Med barnen på kvällen. Min familj har sådan härlig humor!
Dagens överraskning: Hastighetskontrollen på vägen hem från jobbet......


Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

Ha en bra lördag!


du är.....

......skatten vid regnbågens slutVarje prins och prinsessa är unik och handmålad.
Målningen är gjord i akvarell på akvarellpapper med glitterdetaljer. Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   jenny.bjork@sjobo.nu 

Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Kärlek.....

kärlek, kärlek, kärlek......
Ett kärleksfullt foto och en kärleksfull layout.

Har skapat till dagens kombinationsutmaning på http://swescrapbook.blogspot.com/
Utmaningen gick ut på att använda stans, symaskin och en bit tyg. Jag kommer definitivt att använda mer tyg på mina layouter framöver. Tycker att tyg ger en superhäftig effekt och ett helt annat djup. Dock kommer jag inte så bra överens med min symaskin, men jag ska verkligen lägga ner stor möda på att prata vänligt och snällt med den. Liksom fjäska lite....Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra lördag!


Bläää för kyla.....

Har haft en rolig utedag med eleverna idag. Det blev pulka, skridskoåkning och varm choklad. Jag vill inte på något sätt låta gnällig, för vi hade verkligen en lyckad dag.........men jag gillar inte att frysa. Min värk blir 10 gånger värre i kyla! Det snöade och blåste kallt och inte en endaste liten värmande solstråle ville lysa på mig.
Tjoho, detta är lajbans tyckte barnen.
Brrr, detta är för kallt tyckte fröken (men lite lajbans ändå, så klart).
I måndags var det, i vanlig ordning, skissutmaning på http://swescrapbook.blogspot.com/ 
och jag har skapat en lo utifrån den.

Är riktigt nöjd med fotografiet för visst är det två coola grabbar jag fångat på bild :-)


Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


En övergiven boll.....

Har gjort en lo som handlar om mina tankar kring en övergiven boll i vår trädgård. Egentligen handlar texten om att sonen blivit stor och fått andra intressen och inte längre bryr sig om sin tidigare högt älskade fotboll.

Layouten gjorde jag till SWEbloggens kombinationsutmaning; att använda 3D-lack, chipboard och journalingark.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra lördag!


Full dramatik.....

Det har varit lite dramatik här hemma då det började brinna i vår pelletsbrännare i källaren och huset blev rökfyllt. Jag och barnen rusade ut på trappen och mannen lyckades släcka elden med brandsläckaren. Usch, det var otäckt. Men jag är så tacksam för att vi var hemma och vakna och att alla klarade sig bra. Mannen fick lite brännskador på handen, men det är ingen fara. Tro mig, men jag hann att tänka många tankar under denna tid då jag och barnen stod och huttrade ute på trappen. Jag är så oändligt glad och tacksam över att det slutade så väl och att alla mår bra!!!!Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


I love my camera.....

Ytterligare en layout, fast denna gång med bara mig och min camera :-)
I love my camera!!!!!


Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Ni kan tro att jag har skapat detta lov. Jag har mest scrappat faktiskt, och det mesta är gjort till SWEbloggen (http://swescrapbook.blogspot.com/) så jag kan ännu inte visa upp det. Men det kommer visas efterhand här i bloggen.


Jag har scrappat en layout om mig själv......

Det finns ytterst få foton med mig själv, eftersom jag alltid befinner mig bakom kameran och jag gillar inte att bli fotograferad. I julklapp fick jag en fjärrutlösare och detta kanske gör att även jag kommer att vara med på någon liten bild då och då. Vi får se.....

Sällan, i princip aldrig, scrappar jag om mig själv (bland annat för att jag inte har några foton). Dock har jag till en utmaning på SWEbloggen letat fram ett foto där jag finns med och gjort en liten layout. Tror minsann jag ska bli bättre på att dokumentara/scrappa om mig själv!Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Gott Nytt År.....

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År!!!

Har ni några speciella önkningar eller löften inför detta nya år? Jag hoppas att alla era önskningar kommer att slå in och att det blir ett fint, härligt, underbart, lärorikt och utvecklande år.

Min önskan inför år 2010 är att min familj ( o jag) får vara friska och må bra.
Jag brukar faktiskt inte ge några nyårslöften, för mig är ett löfte är ett väldigt starkt och laddat ord. Om jag lovar någonting och ger ett löfte så SKA jag faktiskt hålla det också. Jag känner mig ju själv ganska väl, så det är bättre att inte ge några stora löften som jag ändå inte klarar av att hålla eller leva upp till.

Däremot ser jag det nya året som ett helt nytt oskrivet och blankt år. Det är upp till mig att fylla det med bra och positiva saker! Jag har visionen om att mitt år 2010 ska bli ett nyttigt och hälsosamt år med mycket proteiner och lite sötsaker......Ja, heja mig!!!!!
Jag vill även försöka att utvecklas inom fotograferandet, har t.o.m funderat på att ge mig på projektet "ett foto om dagen". Inom mig bubblar det av stor förväntan på det nya året (mer än någonsin) och jag hoppas på att det blir ett "bra" år.

Gott Nytt 2010...


Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


RSS 2.0