Jenny konstaterar.......Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Nostalgitripp.....

Är hemma och är krasslig......stackars mig.... Jag har kurerat mig och vilat så jag börjar känna mig något bättre. I morgon bara måste jag till jobbet!  

Har suttit och bläddrat i mina scrapalbum och blivit lite nostalgisk. Förresten, visste ni att på 1600-talet så ansågs nostalgi vara en allvarlig och dödlig sjukdom. Sjukdomen beskrevs som att patienten befann sig i ett tillstånd där de längtade bort ständigt suckande och stönande. De tynade sakta bort, helt enkelt. 

Idag innebär ju begreppet nostalgi något annat, tyckte bara att detta var lite onödigt men kul vetande. Typiskt sådant som tar plats i min redan överfulla hjärna.

Jag vill dock verkligen betona att när jag använder mig av begreppet nostalgi så har det inte denna åldriga innebörd för mig. När jag blir nostalgisk (som jag ofta kan bli när jag tittar på gamla foton och scrapsidor) menar jag att jag kan få en "viss" längtan tillbaka. Jag flyttas bakåt i tiden och minns allt det fina och känner att det är så mycket man fått se och uppleva. För min egen del är det viktigt att sitta och bli nostalgisk en stund ibland.....det ger mig kraft, glädje och inspiration. Här är alla mina foton och scrapsidor jättevärdefulla.

Oj, oj, oj, nu svävade jag ut riktigt!!!!!! Det jag egentligen ville ha sagt är att jag hittat lite gamla layouter när jag nu suttit och bläddrat i albumen och dessa tänkte jag börja ladda upp här på bloggen. Hoppas ni orkar med det! Jag börjar med tre stycken på fina sonen. Kommer fler efterhand.Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.
Kalas hela helgen....

Då var det måndag igen och jag känner mig tyvärr lite krasslig. Värk och frossa...blä på det!!!!
Däremot har det varit en toppenhelg då vi har haft kalas för vår "lille" pojke som fyllde tonåring. Tänk, tretton år.....hjälp.....vart tar tiden vägen.....sakta ner jag hinner inte med!!!!

Hittade en gammal layout med ett tretton år gammalt foto. En stolt storasyster har fått en liten lillebror.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Jenny tipsar.....Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


ytterligare en tusch-illustration.....

.....har gjort en liten tusch-illustration av min fina älskade "lilla" dotter (som är mer än ett huvud längre än sin mamma).Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


rampljus.....

I januari startade en tjej som heter Kate Brantvik en ny blogg som varje månad presenterar scrappare. Jag har den stora äran att få vara en av mars "rampljus", så kika gärna in på http://scrapspotlight.blogspot.com/ och läs lite om mig..........:-)Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Jenny konstaterar.......


Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Idag......

Idag gläds jag åt att det är vår i luften.
Idag gläds jag åt att det är en härlig dag och att solen skiner och värmer så gott!!!
Idag gläds jag åt att det är lördag och att det är en tom sida i min planeringskalender....... Idag har jag tid till att gör ingenting! Tid till att t.ex. ägna mig åt något så meningslöst som att sortera mina pastellfärgade knappar.


Bilder: Jag
Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Dagens-lista 2.....

Jag kör en favorit i repris och gör en ny "dagens-lista". Tycker det är ganska roligt att fylla i dessa och jag tror att de är ganska roliga att blicka tillbaka på........ja, så lättroad är jag.....

Dagens frukost: En grov macka med skinka och ett glas tranbärsjuice.
Dagens utflykt: Har besökt vår nybyggda skola som snart är färdigbyggd och som blir så fiiiiiin!!!!!
Dagens risktagande: Vid ovanstående besök, gick vi lite vilse och hamnade på en gigantisk byggarbetsplats utan bygghjälmar (heter det så????). Kändes inte alls säkert att gå nedanför alla skyhöga byggställningar utan skydd på huvudet. Till slut hittade vi byggarbetsledaren och vi fick låna snygga röda hjälmar.
Dagens lättnad: Jaaaaa, vi värmer rester och jag slipper laga kvällsmat!!!!!
Dagens lunch: Skinkgratäng och massor med sallad.
Dagens ingengörsjobb: Som sagt, jag var på ovanstående utflykt och försökte ställa några kloka frågor kring den nya byggnaden och ritningarna på denna. Insåg dock att jag nog har stora problem med att koppla ihop ritningar och verklighet.
Dagens mellis: Blev bjuden på en supergod kanelbulle av min söta kollega.
Dagens tålamod: Tjaaa, att försöka "tyda/förstå" ritningar av nybyggda skolor.
Dagens onyttiga: Kanelbullen och de gamla skumtomtarna (ja, vad gör man inte när man är desperat).
Dagens insats: Jag delade ut skumtomtar till andra desperata människor som var i behov av sockerkick.
Dagens fina: Mannens genuina engagemang i dotterns övningskörning
Dagens middag: Rester
Dagens tv: Har inte suttit framför tv:n.....................................ännu
Dagens skratt: Diskussionen och amatör-analysen kring melodifestivalslåtarna.
Dagens överraskning: Ooooops.... det var HALT i morse!!!!!! 
 Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.
                  


Min kära syster.....

Detta inlägg vill jag tillägna min kära, fina och söta lillasyster.

"Vi systrar är sammanlänkande av ljusa, osynliga trådar. Starkare än stål, omöjliga att slita av"
Love youBilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Ville bara tala om..........

...............jag älskar bokrea!!!!Nästan alla fynd......

Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


RSS 2.0