Halloween.....

Ikväll är det halloweenfest och det ser jag verkligen fram emot!

Det är våra kära vänner B och J som håller i festen, och de är helt suveräna på att fixa halloweenfester (ja, alla andra slags fester också, så klart).

Förra året skrämde de oss rejält.....huhu...jag får fortfarande kalla kårar när jag tänker på det. När vi kom till festen var deras stora hus alldeles nersläckt. Dörren stod på glänt och det hördes kusliga spökljud innifrån huset. Ingen svarade när vi ropade, så vi vågade inte gå in utan stod kvar ute på deras gård. Det gick en stund och plötsligt hoppar hela deras familj (utklädda till olika monster och spöken) ut ur deras bil och skrämmer oss så vi får hjärtat i halsgropen. Där hade de legat och lurpassat hela tiden och de var såååå nöjda med att de lyckades att skrämma halvt ihjäl oss. J och B hade verkligen lagt ner mycket arbete på att dekorera sitt hem i riktig halloweenstämning. De är så bra på att fixa sådana här fester och man känner sig alltid sååå välkommen (trots att man blev halvt ihjälskrämd). Så kvällens fest ser jag som sagt verkligen fram emot.

Foto från förra årets halloween


Bilden får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!

Ha en trevlig halloween-lördag!


I min lilla sagovärld....

.....är prinsen och draken vänner.

Varje prins och prinsessa är unik och handmålad.
Målningen är gjord i akvarell på akvarellpapper med glitterdetaljer. Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   jenny.bjork@sjobo.nu 

Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Jag vill, jag vill, jag vill.....

....så gärna att dessa godsakerna ska flytta hem till mig.

Det är http://ninninusens.blogg.se/ som har denna tävling. Skynda dit ni med och dra en lott!!![bild.jpg]


Julkort.....

Jag gick upp först av alla, klockan 6.00 i morse. Mitt hus är "fullt" av ungdomar/vänner till dottern som sovit över, men de vaknar ju så klart inte så här tidigt. Jag älskar verkligen när ungdomarna samlas i vårt hem. Jag tycker om när hemmet fylls av deras härliga ljud/skratt och härliga energi, men nu var mitt hem alldeles tyst, alldeles mörkt och alldeles stilla. Jag tände några ljus i mitt mörka hus och satte mig i min pysselvrå och njöt av tystnaden och stillheten.......

Några pysslade julkort.
Ha en bra lördag!


I min värld.....

I min lilla sagovärld är prinsessan och draken vänner.....


Varje prinsessa är unik och handmålad.
Målningen är gjord i akvarell på akvarellpapper med glitterdetaljer. Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   jenny.bjork@sjobo.nu 

Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Fotokurs.....

Tjoho, idag har jag varit på fotokurs och det var jätteroligt och superinspirerande. Tack till alla trevliga medkursare och tack Jenny S för ett proffsigt upplägg och en lärorik kurs.

Ja, nu snurrar det i huvudet om ISO-tal, bländare, slutartid och all världens olika inställningar. Jag hängde väl med hyfsat bra, men det gäller att träna, träna, träna, träna och åter träna.


Här är en av tjejerna i full gång med att testa någon inställning på sin kära kamera
Efter kursen var vi ute och fotograferade och jag fick bland annat ta lite porträttfoton på mina söta medkursare.


Gillade hennes vackra fjäril...
Bilder: Jag

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en fortsatt bra söndag!


Dax för fredagsmys.....

......och dax för idol. Jippieeee!!!
 
Imorgon har jag planerat in en "shoppingdag". Egentligen skulle jag shoppa med en kär väninna, men hon (den stackar´n) har fått ryggskott så nu får min käre make vara "stand in". Han är väl inte överförtjust precis, men han gör det för min skull. Jag är verkligen jättetacksam för att han "ställer upp" och jag vill absolut inte gnälla, men tyvärr blir det nog inte riktigt samma sak. Jag är dock helt övertygad om att vi kommer att få en toppendag ändå!!!

Dessutom längtar jag till söndag, för då ska jag på fotokurs hos http://www.jennysandberg.se. Det ser jag jättemycket fram emot och jag hoppas att jag kommer att bli ännu bättre kompis med min kamera!

Några av mina bilder från barnfotograferingar
Bilder: Jag
Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en mysig fredagskväll....det ska jag ha.


Några bokmärken.....

Jag har pysslat och gjort några enkla bokmärken. Det var ganska kul faktiskt, så det blir nog att jag gör några fler när jag får lite tid över.Det börjar snart bli dags att skapa lite julkort, men av någon anledning är jag inte alls sugen på att göra det. Känner bara att jag måste.....och då kanske man lika bra kan köpa färdiga och lägga sin energi på annat. Oj, vad det svider i mitt pysselhjärta när jag resonerar så!
Tänk, så mycket kort jag tillverkade förr och nu har det totalt låst sig med kortmakeriet...


Till en hästtokig tjej.....

Jag målade en prinsessa till mitt söta gudbarn som fyllde år i helgen. Hon är en riktig hästtjej, så givetvis fick ju prinsessan ha en egen häst.


Varje prinsessa är unik och handmålad.
Målningarna är gjorda i akvarell på akvarellpapper med glitterdetaljer. Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   jenny.bjork@sjobo.nu 

Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra måndag!


Finna sin prins.....

Man får kyssa många grodor innan man hittar sin prins....

Ja, min prins hittade jag för många år sedan och jag är fortfarande lycklig med honom.

Ser ni lilla grodan som prinsessan håller i handen.
Varje prinsessa är unik och handmålad.
Målningarna är gjorda i akvarell på akvarellpapper med glitterdetaljer. Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   jenny.bjork@sjobo.nu 

Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!

Ha en bra söndag!


Tacksamhet.....

Jag tror att jag ska börja min dag med att fundera över vad jag har att vara tacksam för, mest för att direkt flytta fokus från det negativa som värk, stress etc till det positiva.

Jag är tacksam och lycklig för att jag har en underbar familj (man, barn, syster, systerbarn, svåger, mamma, pappa....) som jag älskar över allt annat. Och de älskar mig!
Jag är tacksam för att jag har världens bästa och roligaste arbete och kolleger.
Jag är tacksam för J, min bästa vännina, som betyder så mycket för mig. Självklart är jag tacksam för alla mina fina vänner!
Jag är tacksam för mitt hem - mitt fina hus - där det finns så mycket kärlek och värme.
Jag är tacksam för att jag funnit ett sätt för att få utlopp för mitt kreativa behov.
Jag är tacksam för att jag har lätt för att skratta och att jag för det mesta är ganska så glad och positiv.
Jag är tacksam för att jag har en dröm, en sak som jag vill göra när jag blir "stor", som jag ständigt tänker och skissar på. Det är så roligt att samla idéer till denna dröm som jag någon gång vill genomföra....
Jag är tacksam för att det är lördag idag och att jag får "bara vara" (även om det är en hel del inplanerat, men ni förstår nog vad jag menar...) och att jag får mysa med min familj.Visar er två layouter och ser ni att jag har scrappat utan vit bakgrund eller vit CS!!!!! Det händer inte så ofta!

Denna lo gjorde jag för ett tag sedan. Tror att den var till någon skissutmaning. Kommer inte ihåg!

Denna lo gjordes till skissutmaningen denna vecka hos
http://swescrapbook.blogspot.com 


Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra lördag!

 


En liten ballerina.....

Då var det redan fredag....igen!!!
Som vanligt är helgen nästan fullplanerad för min del, men bara med roliga saker. Bland annat ska jag på sonens handbollsmatch och kalas till mitt underbara och söta gudbarn som fyller 10 år. Hon ska bl.a. få ett scrapbookingpaket (tror inte hon läser denna blogg) och hennes mamma har även önskat sig en liten akvarellprinsessa till henne. Det är ju klart att hon ska få det!!!

Jag har målat en prinsess-ballerina, men denna är inte till mitt gudbarn, utan till en annan liten tjej.

Målningarna är gjorda i akvarell på akvarellpapper. Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   jenny.bjork@sjobo.nu 

Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!

Ha en mysig fredagskväll!


Det bor en ängel i mitt rum.....

..........minns ni Eva Dahlgrens fina låt. Den är så vacker!!!!!
I mitt rum finns inte en ängel, utan flera änglar. Jag samlar på änglar....på fina och speciella änglar.

Jag visar er några som bor hos mig.Bilder:Jag

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra torsdagkväll!


Lyckans fjäril.....

.....sätter sig på axeln på den som har tid att vänta.Puh, vad jag är trött!!! Vill bara sova, sova, sova!!!!!
Ska gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll och försöka hoppa över alla måsten. Egentligen skulle jag vilja skriva ett mer intressant och roligt inlägg, men huvudet är alldeles tomt. Visar istället en liten lycklig prinsessa som jag målat för ett tag sedan.

Ha  en bra tisdagskväll!


Maskat igen.....

Då har jag gjort ytterligare en layout med mask-teknik igen. De som kännar mig väl, vet att jag lätt "snöar" in mig på saker. Så just nu är det mask och mistspray som gäller (tills jag tröttnar :-)). Denna gång blev det inte egenutklippta bilder från tidningar, utan det blev fjärilar från panduro.

Jag har scrappat till någon annan och det är till en färgstark underbar liten tjej som är bästis med Pingu.Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en trevlig måndagskväll!


Vart du än går.....

....ta med dig hela ditt hjärta!!!!

Igår, söndag, var en riktig "slappedag". Jag hade planerat att skapa massor, men ingenting hände! Jag fick inte gjort någonting, trots att jag var riktigt "skaparsugen". Alldeles nollställd var jag......konstigt, eller hur!!???närbild


Målningen är gjord i akvarell på akvarellpapper. Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Bilden passar även till 13 x 18 cm.
Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   jenny.bjork@sjobo.nu 

Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!

Ha en bra dag!


En lo.....

Har gjort ännu en layout med egen mask från tidning som jag sprayat med mistfärg. Vet egentligen inte vad jag tycker om denna layout. Ibland är det riktigt svårt att bedöma sina egna alster. Blev jag nöjd eller blev jag inte nöjd? Nej, den riktiga nöjd-känsla har inte infunnit sig, men jag visar lo.n ändå. Jag gillar i alla fall fotot på tjejerna!Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en skön söndag!


PR(ins)ESSFOTOGRAF.....

Denna lilla prinsessa med kamera målade jag till en speciell person. Till en urgullig och kreativ tjej som heter Helene http://webmosterhelene.blogspot.com och som är "mamma" till http://swescrapbook.blogspot.com.

Målningen är inte längre hemlig eftersom hon fått den och jag är så glad över att hon blev glad för den.

Jag har döpt målningen till PR(ins)ESSFOTOGRAF. Fyndigt, va!

Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!

Ha en mysig lördagskväll!!!


Massor av energi......

Då var det lördag och jag har tokigt många projekt på gång. Jag har många bollar i luften och en låååång lista på saker som måste göras och på saker som jag VILL göra. Älskar listor!

Först nu på morgonen blir det några maskiner tvätt och sedan lite städ. Sedan ska vi nog till stan och uträtta några ärenden och efter det har jag avsatt tid för skapande och kanske kommer jag att blogga ytterligare ett inlägg. Idag har jag massor av energi och det blir nog en toppendag trots regn och trist höstväder!

Visar en enkel layout med lite spillpapper och akrylfärg. Ja, jag gillar det enkelt och de flesta av mina layouter är just clean & simple.Bilden får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse

Ha en bra lördag!


Lite detaljer.....

I min blogg finns en kategori som heter detaljer, och där har jag tänkt lägga just egenfotograferade detaljer från bl.a. mitt hem och min omgivning (jag älskar ju att fotografera och gör detta, enligt mina nära och kära, i tid och otid). Varje detalj står mig nära på ett eller annat sätt och har en alldeles egen historia.

Idag vill jag då presentera en riktig snygging och cooling som bor hemma hos mig. Han sitter troget på min vägg och jag blir så glad varje gång jag tittar på honom. Ja, jag är riktigt förtjust i honom!

Mamman till denna ståtliga tupp är textilkonstnären Yvonne Bävman.Visst är han läcker!Bild:Jag
Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en mysig fredagskväll!


Jag har dragit en vinnare......

........i min jag-firar-att-jag-skaffat-blogg-utlottning.
Ett stort GRATTIS till Anne/anneh

Anne, maila din adress till mig, så kommer vinsten snart till dig!!!!


En liten akvarellängel


Ha en bra torsdagskväll!


RSS 2.0