Jag bjuder på prinsesstårta.....

Vi är ett gäng tjejer som en gång varje månad har "tjejträff" hos varandra. Imorgon kväll är det min tur att hålla i denna kväll, vilket inte är så betungande då vi "bara" träffas, umgås och äter någon god fika. Jag hade då egentligen ambitionen om att göra en riktigt smarrig dessert med vit choklad, bär etc........, men idag stod jag på ICA och bara kände att jag ORKAR inte, jag HINNER inte, jag VILL INTE!!!!!! Jag höll mig hårt i frysdisken och kände att sammanbrottet var nära. Det var då....då jag fick syn på Frödinges kladdkaka. Bara köpa, stoppa in i frysen och ta fram imorgon. Hur smidigt som helst, så nu är allt frid och fröjd igen! Jipiiieee!!!

Däremot bjuder jag er på en hemmagjord prinsesstårta


Närbild på "prinsesstårta"


Jag har även målat en liten prins


Målningarna är gjorda i akvarell på akvarellpapper. Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Bilden passar även till 13 x 18 cm.
Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller special beställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   [email protected] 

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse!
 
Ha en bra dag!


Höst.....

Brrr, idag har det varit en blåsig, regnig och smått ruggig dag. Jag har frusit för jag envisades med att ha på mig trekvarts byxor och tunn tröja. Visserligen hade jag en (tunn) jacka på mig, men jag frös som bara den ändå. Nu är hösten här, det är väl bara att inse det! Det går inte att förhala det hela genom att klä sig i sommarkläderna.
Hösten är ju ganska mysig ändå, med härliga "krispiga" höstdagar och mörka myskvällar med tända ljus och sprakande braskamin.

Visar er en liten "höstig" layout, som jag faktiskt gjorde för ett bra tag sedan.



Bjuder även på ett litet "höstigt" foto från gårdagens trädgårdsskörd.



Bild:Jag
Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse

Ha en mysig höstkväll!



Home......

Home is where the heart is.
Jag älskar verkligen vårt hem/vårt lilla gula hus med gröna fönster med stor trädgård som gränsar till en liten skog. Från första stund kände jag mig så trygg och "hemma" i vårt lilla hus och jag vill aldrig flytta här ifrån.
Ja, detta blev en liten hyllningstext till mitt älskade hem.....





Målningarna är gjorda i akvarell på akvarellpapper. Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Bilden passar även till 13 x 18 cm.
Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   [email protected] 

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse!
 
Ha en bra dag!


Ett roligt besked och en målad tomtenissa och höstprinsessa......

Igår fick jag ett jätteroligt besked som jag ännu så länge betraktar som lite hemligt. Jag kan dock avslöja att beskedet bl.a. innebär ett samarbete med den bästa butiken och att jag från och med nu måste börja skapa massor. SÅ KUL!!!  
(Jag lovar att snart delge er mer om detta)

Jag har målat en liten höstprinsessa och en tomtenissa (eller en tomtenessa, som jag kallar henne). Vad gör en prinsessa när hon måste ha en huvudbonad.................jo, då får hon ju hålla sin krona i handen.

Höstprinsessa


Närbild på höstprinsessan


Tomtenessa


Närbild på tomtenessan


Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha det bra!


Några kort....

Jag kunde fullfölja mina planer i går kväll (se föregående inlägg). Familjen somnade i tv-soffan och jag smög försiktigt iväg till min pysselvrå. Dock var jag själv supertrött och det blev inte så mycket gjort som jag hoppats på. Några enkla kort blev det i alla fall.





Ha en trevlig lördag!


Ballonger fyllda med kärlek.....

Mmmm.... då var det äntligen fredag och dags för fredagsmys. Vi ska äta gott grillat kött, titta på idol, mysa och bara ta det lugnt.

Jag har dock en hemliga plan.....om familjen (alla utom jag då) somnar i soffan, sannolikheten är väldigt stor att detta sker, ska jag smyga in i min pysselvrå och måla lite prinsessor/prinsar och kanske göra några kort. Risken med denna smarta plan är bara att jag kan vara den som somnar först!!!

Förr skapade jag mycket, mycket kort. Antagligen alldeles för mycket, för jag tycker inte att det är så jättekul med kortmakeri längre. Jag gör några kort lite då och då, men jag blir sällan riktigt nöjd med dem. Vi får se om det sker några under ikväll!

Själv gillar jag inlägg med bilder, så jag visar Er några "scrapbilder" som inte alls har något med ovanstående text att göra.

Detta är ballonger fyllda med kärlek....



Ytterligare en layout med ett "rockfoto"



Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en skön fredagkväll!!


Strike a pose.....

På nätet såg jag, för ett tag sedan, en tutorials visad av en amerikansk tjej (minns tyvärr ej vem) som klippte ut bilder från tidningen och använde som mask. Jag blev superinspirerad och hann testa detta igår kväll.

Jag klippte ut bilden, lade den på cardstocken och sprayade sedan med mistfärg.



Bilden får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse.

Ha en bra dag!


En övergiven boll.....

Veckan startar bra med en riktigt fin och "krispig" höstdag.

Jag tittar ut genom mitt köksfönster och hämtar min kamera för att dokumentera det jag ser. Solens strålar letar sig in i den lilla skogen och värmer sakta upp gräset. Jag ser ett stort och väl använt fotbollsmål som fortfarande, trots många år på nacken, fyller sin funktion även om det inte används så flitigt längre. Jag ser även en stackars ensam liten fotboll som ser alldeles övergiven ut. Bollen saknar säkert sin kompis som är i skolan och nu för tiden har fullt upp med annat. Faktum är att pojken nästan glömt bort sin lilla vän fotbollen som han tidigare älskade så högt. Numer går han väldigt sällan ut och och sparkar på den, pojken har fått andra intressen. Stackars, lilla boll....tror jag hämtar in den och klappar lite på den.


 Foto: Jag


Har glömt att visa en layout som jag gjorde till temautmaningen  - känslan glad v.37 hos http://swescrapbook.blogspot.com/



Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

Ha en bra dag!


Fly on the wings of love.....

Det är söndagmorgon och familjen ligger och sover så sött i sina gosiga och varma sängar. Själv har jag varit uppe i några timmar och fått lite "egentid" i ett alldeles tyst hus. Jag har suttit vid datorn, pysslat lite och planerat till vårt dikttema som vi ska ha i klassen. Vet inte riktigt vad som ska hända idag. Tror jag tar dagen som den kommer. Härligt, eller hur!

Häromdagen fick jag målat ytterligare några akvarellmålningar. Det blev bl.a. en liten gris och en rosa elefant.
Ser ni att grisen försöker att flyga på sina "wings of love"!?

"Fly on the wings of love"


"Rosa elefant"


Målningarna är gjorda i akvarell på akvarellpapper. På målningarna finns lite "glitterdetaljer". Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Bilden passar även till 13 x 18 cm.

Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   [email protected] 

Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse!

Ha en trevlig och mysig söndag!


En älskad mormor och ett älskat barnbarn.....

Jag har fotograferat en mormor med sitt lilla barnbarn. Åhhh, så mycket kärlek det finns i denna bild!



Bild: Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Äntligen lördag.....

Då var det äntligen lördag!
Det har varit en väldigt rolig men en mycket hektisk vecka. Igår var jag helt slut och somnade så sött i min soffa. Nu har jag vaknat upp till en härlig lördagsmorgon. Jag ser att solen skiner och jag känner mig full av energi. Mannen och jag har bestämt att vi minsann ska köra lite motorcykel idag också. Vet inte riktigt var vi ska köra....vi får se var vi hamnar. Tyvärr, är det så att det blir årets sista motorcykeltur. Känns lite sorgligt faktiskt, men motorcykeln ska gå i ide och få sova gott.

Mina andra planer för dagen är att försöka få pysslat lite. Kanske hinner jag även med en fotorunda!

Här är två sommarlayouter som jag gjorde i somras, men fotona på sidorna är från 2007 (jag scrappar inte i kronologisk ordning).





Ha en skön och trevlig lördag....det ska jag ha...

//Jenny


Jag firar min nya blogg......

Jag tänkte fira min nya blogg med att lotta ut ett litet scrappaket!
Vill du vara med i utlottningen så länkar du till detta inlägg (eller till min blogg) i din blogg och skriver en kommentar.
Ni har till den 30/9 på er. Den första oktober drar jag en vinnare och presenterar den här.



Här är en liten tjuvkik på scrappaketet


Lycka till!


Varje gång.....

Varje gång jag tittar på dig tänker jag att du är den mest fantastiska och underbaraste skapelse som finns.
Du är speciell och så älskad. Jag är lyckligt lottad som får vara din mamma!



Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


akvarellmålningar....

Oj, oj, oj, vad en helg går snabbt. Jag planerar alltid så mycket under veckan som jag sedan tror att jag ska hinna göra under helgen. Men jag hinner ju långt ifrån med att genomföra alla mina projekt och det är så frustrerande!

I helgen har jag i alla fall målat färdigt en del beställningar av mina akvarellmålningar. De var bl.a. beställda till en tjej som fyller tio och till en tjej som fyller tjugofem och så gjorde jag en liten målnings som ska ges bort i doppresent. Det är så roligt att måla och jag var verkligen inne i ett flöde. Ja, jag målade så att färgen skvätte och akvarellpapperna tog slut (vilken tur att det går att köpa nya). Det hela resulterade i att det blev en hel del prinsessor, änglar och annat smått och gott skapat. 

Tänkte visa er några av målningarna. De är målade i akvarell på akvarellpapper. På målningarna finns lite "glitterdetaljer". Måtten är A4 (21 x 29,7 cm). Bilden passar även till 13 x 18 cm.

Är man intresserad av att köpa någon av mina målningar eller specialbeställa (med tema och text) går det jättebra att maila mig   [email protected] 

"efter regn kommer solsken"


"delad glädje är dubbelglädje"


"keep smiling"


"rockprincess"


"uppskatta din originalitet"


"alla behöver en skyddsängel"


"once upon a time i was a princess"


"prinsessa vid slottet"


bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

//Jenny


En liten pippifågel....

En pippifågel, med ljusblå bakgrund, till en liten nyfödd gosse var beställd och nu är den färdig!
Den är målad med akrylfärger på målarduk med hög kant och det finns lite glitterdetaljer på kronan.




Det är väldans kul att måla små pippifåglar och Pippin med gul bakgrund gjorde jag till lilla L i somras.



//JennyB

Rocktema......

Fick bl.a. denna layout publicerad i tidningen Scrapbooking m.m. i juli/augusti numret.
Gillar dessa "rockiga" fotografier som jag tog förra sommaren.

Det är väldigt roligt att ta foton med speciella teman och just nu har jag massor med idéer som jag vill verkställa. Ska bara få tag på all rekvisita, boka modeller och få tiden till att räcka till.............



Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse

 Ha en trevlig lördagskväll!
//Jenny


Jag ler....

Le mot världen och den ler mot dig.
Visst stämmer detta!!!



Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


En bedårande liten tjej....

Det är så fantastiskt roligt att fotografera barn! Jag vill så gärna fotografera massor av dessa härliga och busiga charmtroll och jag ser verkligen fram emot nästa fotosession.

Visst är denna lilla tjej alldeles bedårande. En riktig liten docka.

 




Bild:Jag
Bilderna får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.


Ny spännande vecka....

Jaha, då var det en ny vecka. Undrar vad denna vecka har för spännnande saker att erbjuda. Jag har i alla fall en del roliga saker och uppdrag inbokade.

Min strävan är att växa och utvecklas som människa. Jag vet att jag ständigt måste arbeta på att uppnå balans och närvaro i mitt liv. Det är svårt när vardagen bara rullar på i ett snabbt tempo och man hela tiden tänker framåt. Dock ansvarar endast jag för min egen lycka. Jag väljer själv hur jag vill hantera det som händer mig. Jag väljer själv hur jag vill tänka och hur jag vill vara.

Bjuder på en liten bild med rosor i vårt kök.

 

Bild:Jag
Bilden får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse


Fotografering....

Jag fotograferar mycket och jag fullkomligt älskar det. Allra roligast är det med porträtt och barnfotografering. Med min kamera försöker jag fånga och förmedla känslor och jag strävar efter att få just den där speciella bilden. Lyckan är total när man lyckas med detta.





Bilder:Jag

Bilden får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse.



Scraplift

Jag har den stora äran att få vara teammedlem och inspirationsdesigner på http://swescrapbook.blogspot.com/ och nu ligger en av mina layouter ute på sidan för scrapliftning. Scrapliftning betyder att man inspireras av hela eller delar av en layout. Hoppas att den inspirerar något.



Ha det gott!
//Jenny

Mitt första inlägg...

Mitt första inlägg i min blogg.....vad ska det handla om undrar jag....
Jag har så mycket jag vill delge er... mina scrapsidor, mina foton, mina målningar, mitt pyssel och bara lite allmänt babbel och förhoppningsvis (ibland) lite kloka tankar.
Var ska jag börja och vad vill ni se och vad vill ni läsa?
Jag vill ju verkligen göra denna blogg till en rolig, trevlig och inspirerande sida.

Tror att jag börjar med att visa en liten scrapsida.



Ha det bra
//Jenny

RSS 2.0